FinansWatch

Watch Medier lancerer tysk finansmedie

FinansWatchs søstermedie i Tyskland er nu en realitet, og dermed indleder Watch Medier sin ekspansion uden for landets grænser. Behovet for et nichemedie, der tager branchen alvorligt, er ikke mindre, når krisen kradser, lyder det fra direktør Anders Heering.

Foto: Watch Medier

FinanzBusiness er i luften.

Mens coronakrisen raser verden over, lancerer Watch Medier nu sit første medie uden for Danmark, FinanzBusiness i Tyskland. Mediet har base i et af Europas førende finanscentre, Frankfurt, og en dedikeret tysk redaktion vil dække den tyske banksektor tæt.

Det tyske team ledes af chefredaktør Erhard Krasny, tidligere chef for Bloombergs tysksprogede redaktion. Medredaktør er Archibald Preuschat, der kommer fra en stilling som redaktør på Börsen Zeitung og tidligere har arbejdet for Wall Street Journal og Dow Jones’ nyhedstjeneste.

Med lanceringen torsdag tager Watch Medier sit første skridt i realiseringen af en international strategi, hvor konceptet fra Danmark skal stå sin prøve på udebane.

"Vi tror på, at der er også uden for landets grænser er plads til og behov for uafhængige og journalistiske nichemedier, der dækker de vigtigste brancher tæt og ud fra en oprigtig interesse – både når det går godt, og når krisen kradser, som den gør I øjeblikket," siger Anders Heering, adm. direktør for Watch Medier, der dermed fortsætter de investeringer, der har stået på siden lanceringen af FinansWatch i Danmark for ni år siden.

I dag udgiver Watch Medier 13 danske nichemedier om de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv. Alle er de abonnementsbaserede, og det bliver det nye tyske site også.

"Jeg er overbevist om, at betalingsvilligheden er til stede, hvis vi formår at skabe værdi for vores læsere. Det er nu vores opgave at bevise, at vi er i stand til det også i Tyskland," siger Anders Heering.

Ud over den tyske ekspansion forbereder Watch Medier også lancering af FinansWatch i Norge, hvor fokus bliver på hele den norske finanssektor.

Watch Medier ejes af JP/Politikens Hus og er i dag en af landets største erhvervsredaktioner med mere end 65 skrivende journalister.

Det nye tyske site kan besøges her: FinanzBusiness.de

Mere fra FinansWatch

Hvidbjerg Bank opjusterer forventningerne

Der er fortsat gang i konverteringerne og med positiv effekt på kursreguleringer afledt af bankens værdipapirbeholdning, opjusterer den jyske bank sine forventninger til året.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs