FinansWatch

Nordeas danske landechef: Her er vores største udfordring de næste år

I tider med dårlige sager om skattely og hvidvask er det ikke kun kunderne, som den nordiske storbank Nordea ser som sin vigtigste opgave at holde glade og tilfredse, siger landechef Frank Vang-Jensen i interview med FinansWatch.

Frank Vang-Jensen | Foto: PR

Han tager sig tid til at tænke. For det er et stort spørgsmål i og for sig, siger Nordeas landechef for det danske marked, Frank Vang-Jensen, da han bliver spurgt, hvad der er den største udfordring i de kommende år for Nordea i Danmark.

"Hele fundamentet for at drive en servicevirksomhed succesfuldt er, at vores kunder er glade og tilfredse. Forudsætningen for dét er, at vores medarbejdere også er det. Det er der, det hele starter," siger Frank Vang-Jensen, der også sidder i bankens koncernledelse, i et interview med FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs