FinansWatch

Danske Bank har genoptaget obligationssalg

Efter midlertidigt at have suspenderet obligationssalg onsdag har Danske Bank nu solgt nyudstedte obligationer for 3 mia. dollar, skriver medie. (rettet)

Foto: Ints Kalnins/Ritzau Scanpix

(tidligere fremgik det, at renterne på de to obligationer var endt på hhv. 2,6 pct. og 2,9 pct. Det er forkert, det rigtige er hhv 260 og 290 basispoint over renten på amerikansk statsobligationer med tilsvarenede løbetider)

Danske Bank har fredag gennemført et salg af nyudstedte obligationer for 3 mia. dollar, skriver Bloomberg News med henvisning til kilder med kendskab til udstedelsen.

Salget er sket med en rente på 5 basispoint over det niveau, banken tidligere på ugen guidede med.

I alt har banken solgt obligationer med en løbetid på tre år for 1,5 mia. dollar med en rente på 260 basispoint over over en amerikansk statsobligation med tilsvarende løbetid mod guidede 255 basispoint., ligesom banken også har udstedt obligationer for 1,5 mia. dollar med en løbetid på fem år med en rente på 290 basispoint over over en amerikansk statsobligation med tilsvarende løbetid mod spåede 285 basispoint.

Bookrunners for salget var Barclays, Bank of America-Merrill Lynch, Goldman Sachs, JPMorgan og UBS samt Danske Bank selv, ifølge Bloomberg News.

Danske Bank havde tidligere på ugen suspenderet obligationssalget, da hvidvaskjægeren Bill Browder onsdag oplyste, at han havde nye anklager mod banken, som han præsenterede for Folketinget torsdag.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs