FinansWatch

Pengeapp indgår partnerskab med digital forsikringsspiller og varsler ny strategi

Den aarhusianske fintechvirksomhed Spiir varsler nu ny strategi for sin budget- og pengeapp af samme navn. Vejen frem er partnerskaber med andre virksomheder, fortæller direktør, som fredag præsenterede ny partner fra forsikringsbranchen.

Rune Mai, adm. direktør for Spiir.

Fintechvirksomheden Spiir, der har Danske Bank som medejer, varsler nu en ny strategi for, hvordan man vil drive sin pengeapp af samme navn, som hjælper brugerne, særligt unge, med at holde styr på deres privatøkonomi.

Den aarhusianske fintechvirksomhed har således i dag fredag indgået et partnerskab med den nye digitale forsikringsspiller Undo, som har forsikringskæmpen Tryg i ryggen. Partnerskabet indebærer blandt andet, at Spiir kan tilbyde sine kunder to måneders gratis forsikringsdækning hos Undo.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs