FinansWatch

M&A-advokater: Der er fuld tryk på virksomhedshandlerne

Det vælter ind med opgaver om virksomhedshandler på landets advokatkontorer. Sidste års tårnhøje aktivitet fortsætter uformindsket, lyder det fra branchen.

"Uanset hvem jeg taler med, så er der stor aktivitet,” siger Peter Mollerup, partner og co-leder af M&A-holdet i advokatfirmaet Elmann. | Foto: Elmann

Virksomheder skifter hænder i et opskruet tempo, og det skaber travlhed blandt advokatbranchens specialister i virksomhedshandler. Det tårnhøje niveau, som var en afgørende komponent i en stribe rekordhøje 2017-regnskaber fra advokatfirmaerne, er fortsat med uformindsket styrke og ser ikke ud til at aftage foreløbig, lyder det fra en række M&A-advokater.

"Generelt er markedet meget hot, det går rigtig stærkt nu. Der er en usikkerhed i markedet på, hvilken afsmittende effekt uroen på de finansielle markeder måtte få, men den har ikke ramt endnu. Så mit indtryk er, at der er rigtig mange handler, der enten bliver presset igennem eller bare er modnet nu, for uanset hvem jeg taler med, så er der stor aktivitet," siger Peter Mollerup, partner og co-leder af M&A-afdelingen i advokatfirmaet Elmann, der primært håndterer sager for ejerledere, private velhavere og små og mellemstore virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs