FinansWatch

Møns Bank får nye ansigter i repræsentantskabet

Møns Bank oplyser, at man har fået tre nye medlemmer i bankens repræsentantskab.

Onsdag i denne uge afholdt Møns Bank sin årlige generalforsamling, og det resulterede i tre nye medlemmer i bankens repræsentantskab, oplyser banken i en pressemeddelelse.

Konkret er der tale om ét nyvalgt medlem, som ikke overtager en eksisterende plads i repræsentantskabet, mens de to andre nye medlemmer trådte ind på bestående pladser. De ni øvrige medlemmer blev genvalgt.

Den nye plads i repræsentantskabet indtager Kathrine Hendriksen, indehaver af Rødvig Kro & Badehotel, mens de øvrige nyvalgte er Mia Lykke Henriksen, assurandør i Storstrøms Forsikring, og Vicki Endsgaard, medejer af familievirksomheden Dansk Rotations Plastic, skriver banken i meddelelsen.

De afgående medlemmer er Helle Andersen, som har siddet i repræsentantskabet siden 1996, men som ikke ønsker at sidde i endnu en treårig periode, mens Bent Skovgaard forlader repræsentantskabet som følge af vedtægternes aldersbestemmelser.

Forsiden lige nu

Dansk chef i Lehman Brothers fik krak ind på sms: "We are fucked"

For Kasper Kemp Hansen fik det personlig betydning, da Lehman Brothers krakkede. Han havde drømt om de mange erfaringer, han kunne få i den finansielle sektor i London, men blev skuffet over det miljø, han blev en del af i investeringsbanken. FinansWatch tager med ham tilbage til de skæbnesvangre dage i september 2008.

Ventureinvestor kritiserer minibørs for for lav barre

Det er for let at blive noteret på Nasdaqs minibørs, First North Copenhagen, lyder det fra ventureinvestoren Gregers Kronborg, efter det er kommet frem, at et af de noterede selskaber har haft en formand med forbindelser til Nordkorea.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere