FinansWatch

Møns Bank får nye ansigter i repræsentantskabet

Møns Bank oplyser, at man har fået tre nye medlemmer i bankens repræsentantskab.

Onsdag i denne uge afholdt Møns Bank sin årlige generalforsamling, og det resulterede i tre nye medlemmer i bankens repræsentantskab, oplyser banken i en pressemeddelelse.

Konkret er der tale om ét nyvalgt medlem, som ikke overtager en eksisterende plads i repræsentantskabet, mens de to andre nye medlemmer trådte ind på bestående pladser. De ni øvrige medlemmer blev genvalgt.

Den nye plads i repræsentantskabet indtager Kathrine Hendriksen, indehaver af Rødvig Kro & Badehotel, mens de øvrige nyvalgte er Mia Lykke Henriksen, assurandør i Storstrøms Forsikring, og Vicki Endsgaard, medejer af familievirksomheden Dansk Rotations Plastic, skriver banken i meddelelsen.

De afgående medlemmer er Helle Andersen, som har siddet i repræsentantskabet siden 1996, men som ikke ønsker at sidde i endnu en treårig periode, mens Bent Skovgaard forlader repræsentantskabet som følge af vedtægternes aldersbestemmelser.

Forsiden lige nu

Efter sur start: PFA tror på positive afkast for hele 2018

Trods en negativ start på året forudser PFA Pension fortsat positive afkast på kundernes pensionsdepoter, når 2018 er omme. Der er dog ikke udsigt til lige så store afkast som i de foregående år, siger koncernfinansdirektør Anders Damgaard til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere