FinansWatch

Møns Bank får nye ansigter i repræsentantskabet

Møns Bank oplyser, at man har fået tre nye medlemmer i bankens repræsentantskab.

Onsdag i denne uge afholdt Møns Bank sin årlige generalforsamling, og det resulterede i tre nye medlemmer i bankens repræsentantskab, oplyser banken i en pressemeddelelse.

Konkret er der tale om ét nyvalgt medlem, som ikke overtager en eksisterende plads i repræsentantskabet, mens de to andre nye medlemmer trådte ind på bestående pladser. De ni øvrige medlemmer blev genvalgt.

Den nye plads i repræsentantskabet indtager Kathrine Hendriksen, indehaver af Rødvig Kro & Badehotel, mens de øvrige nyvalgte er Mia Lykke Henriksen, assurandør i Storstrøms Forsikring, og Vicki Endsgaard, medejer af familievirksomheden Dansk Rotations Plastic, skriver banken i meddelelsen.

De afgående medlemmer er Helle Andersen, som har siddet i repræsentantskabet siden 1996, men som ikke ønsker at sidde i endnu en treårig periode, mens Bent Skovgaard forlader repræsentantskabet som følge af vedtægternes aldersbestemmelser.

Forsiden lige nu

Briterne vil både blæse og have mel i munden efter brexit

Nyhedsanalyse: Storbritanniens forslag til en aftale med EU efter brexit vil være godt nyt for fødevarevirksomheder og handels- og produktionsvirksomheder, mens service- og finansvirksomheder kan blive klemt. Parterne står dog stadig langt fra hinanden, skriver Watch Mediers EU-korrespondent.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere