FinansWatch

Amerikansk skattereform førte til stort resultatløft for BNY Mellon

Bundlinjen i investeringsbanken Bank of New York Mellon voksede i fjerde kvartal blandt andet på grund af den nye amerikanske skattereform.

/ritzau/AP/Manuel Balce Ceneta
Donald Trumps skattereform løfter bundlinjen i BNY Mellon. Foto: /ritzau/AP/Manuel Balce Ceneta

Den nye amerikanske skattereform var med til at øge bundlinjen for investeringsbanken Bank of New York Mellon i fjerde kvartal af 2017.

I regnskabet, der landede torsdag, fremgår det, at indtjeningen per aktie endte på 1,08 dollar. Til sammenligning nåede banken en indtjening på 77 cent per aktie i samme kvartal året forinden, og dermed er der tale om en forbedring på 37 pct., skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den amerikanske investeringsbank estimerer i regnskabet, at skattereformen, der blev vedtaget i december, bidrog med 427 mio. dollar, hvilket svarer til et ekstra plus på 41 cent per aktie.

Ifølge Blomberg News landede den ordinære indtjening per aktie på 91 cent i kvartalet, og det var helt på linje med forventningerne hos analytikerne.

På toplinjen var der også en smule fremgang i kvartalet, da nettorenteindtægterne voksede med 2,4 pct. til 851 mio. dollar.

/ritzau/FINANS

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere