FinansWatch

Amerikansk skattereform førte til stort resultatløft for BNY Mellon

Bundlinjen i investeringsbanken Bank of New York Mellon voksede i fjerde kvartal blandt andet på grund af den nye amerikanske skattereform.

/ritzau/AP/Manuel Balce Ceneta
Donald Trumps skattereform løfter bundlinjen i BNY Mellon. Foto: /ritzau/AP/Manuel Balce Ceneta

Den nye amerikanske skattereform var med til at øge bundlinjen for investeringsbanken Bank of New York Mellon i fjerde kvartal af 2017.

I regnskabet, der landede torsdag, fremgår det, at indtjeningen per aktie endte på 1,08 dollar. Til sammenligning nåede banken en indtjening på 77 cent per aktie i samme kvartal året forinden, og dermed er der tale om en forbedring på 37 pct., skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den amerikanske investeringsbank estimerer i regnskabet, at skattereformen, der blev vedtaget i december, bidrog med 427 mio. dollar, hvilket svarer til et ekstra plus på 41 cent per aktie.

Ifølge Blomberg News landede den ordinære indtjening per aktie på 91 cent i kvartalet, og det var helt på linje med forventningerne hos analytikerne.

På toplinjen var der også en smule fremgang i kvartalet, da nettorenteindtægterne voksede med 2,4 pct. til 851 mio. dollar.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Avis: Minister vil lukke ATP-sag om skattenedslag

Seks års kamp for en pensioneret arkitekt med ATP om at få udbetalt skattenedslag er formentlig slut, efter skatteminister Karsten Lauritzen har besluttet at finde en afslutning på sagen. Det skriver Finans.

Regeringen varsler ændringer på lånemarkedet

I ny såkaldt forbrugerpolitisk strategi ytrer regeringen, at man ønsker at ophæve risikomærkningen af boliglån, mens det skal være lettere at finde lånetilbud. Derudover lægges der op til en bedre beskyttelse af forbrugere, som optager kviklån.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere