FinansWatch

"Samfundet lider under en tillidskrise"

Ingen stoler på fremtiden - og det gør de nok klogt i. Sådan ser Nykredits topchef Peter Engberg den økonomiske stilstand, der har ramt Danmark.

Foto: WREM STEEN

”Jeg tror, at det der sker generelt i samfundet er, at der lidt af en tillidskrise. Vi holder os alle sammen tilbage for tiden – med at tage, med at købe hus og så videre. Og det er sådan set ret forståeligt; men før vi får reduceret den usikkerhed og genvundet noget tillid og viden om fremtiden, så tror jeg ikke vi får bugt med den krise."

Ordene er Peter Engbergs. Men tvivlen er bred, kan Nykredits topchef konstatere. Realkreditkæmpens bøger viser i hvert hug til væksten på nyudlån, der tyder på et samfund med rust i den økonomiske maskine og unormalt mange penge gemt på bankbøgerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs