FinansWatch

Regnskab: Kreditbanken følger planen

Kreditbankens resultat for årets første ni måneder falder en smule tilbage i forhold til sidste år, men alt banken er stadig tilfredse.

Med et resultat på 8,9 mio. kr. efter skat gennem årets første tre kvartaler - i forhold til 9,3 mio. kr. i samme periode året før - er Kreditbanken faldet en smule tilbage.

Banken selv er dog godt tilfreds med resultatet, der understøttes af et fald i udgifterne til drift, personale og administration på lige over 3 mio. kr. og et fald i nedskriver på udlån, der går fra 40,7 mio. kr. i 2010 til 38,7 mio. kr. i år.

Og i et eller svært marked bidrager kursreguleringerne positivt med 6,4 mio. kr. mod 4, 8 mio. kr. året før.

Samtidig falder nettorente- og gebyrindtægterne dog fra 107,2 mio. kr. til 99,4 mio. kr. Og dermed står banken altså en anelse svagere end ved samme tid sidste år.

"Et tilfredsstillende resultat, der følger bankens planer for 2011. Resultatet understøttes af blandt andet en god indtjeningsevne og af fald i udgifterne", skriver banken selv.

Mere fra FinansWatch

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb, opfordrer Nationalbank-direktør Lars Rohde på sit sidste årsmøde i interesseorganisationen Finans Danmark. Med udsigt til højere tab skal bankerne sikre et robust kapitalgrundlag.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs