FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddag

Fik du læst interview med Alm. Brands nye kassemester, interviewet med højdespringeren i årets EPSI-undersøgelse, Handelsbanken, og interviewet med Nordea der ikke har kunnet fastholde forspringet på erhvervsfronten. Og meget mere.

13.04:

Danske: Ved godt vi er et stykke fra målet

Den årlige EPSI-undersøgelse blandt bankerne placerer fortsat Danske Bank på sidstepladsen. Men kundetilfredshedsdirektøren er glad for den store fremgang, selvom der er lang vej endnu.

Læs historien her

14.50:

Alm. Brands nye kassemester er et USB-stik

Anne Mette Barfoed, ny CFO hos Alm. Brand, bliver kaldt for et USB-stik. Bred interesse for forretningsudvikling skal give hende succes i det nye job, som hun tiltrådte i dag.

Læs artiklen her

15.53:

Nordeas forspring på erhvervsområdet forsvundet

EPSI-undersøgelsen viser, at konkurrenterne har indhentet Nordea på erhvervsområdet. Nordea-direktør Anders Jensen mener dog, man skal passe på med at tolke for hårdt på undersøgelsen.

Læs artiklen her

16.44:

Ny regering vil styrke bankkunderne

Reglerne for erstatsningpligt og rådgiving skal kigges igennem, og gebyrer skal være mere synlige. Det fremgår af det nye S-R-SF regeringsgrundlag, der til gengæld som ventet er renset for en ny bankskat. Der vil dog bliver arbejdet for en global transaktionsskat.

Læs artiklen her

18.28:

Handelsbanken: Tror kapitalstyrken spiller ind på kundetilfredsheden

Handelsbanken tager et jumboskridt frem i årets EPSI-undersøgelse på erhvervsområdet. Bankens solide finansielle fundament måske en medvirkende årsag.

Læs artiklen her

Mere fra FinansWatch

Pensionskasser ser smørhul i ny aftale om vindparker

Med en ny type projektfinansiering forsøger PKA og Pensams investeringsplatform, AIP, at finde et attraktivt hul i spændingsfeltet mellem den stigende konkurrence blandt udlånere og den faldende grad af statsstøtte for vedvarende energi.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs