Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddag

Fik du læst interview med Alm. Brands nye kassemester, interviewet med højdespringeren i årets EPSI-undersøgelse, Handelsbanken, og interviewet med Nordea der ikke har kunnet fastholde forspringet på erhvervsfronten. Og meget mere.

13.04:

Danske: Ved godt vi er et stykke fra målet

Den årlige EPSI-undersøgelse blandt bankerne placerer fortsat Danske Bank på sidstepladsen. Men kundetilfredshedsdirektøren er glad for den store fremgang, selvom der er lang vej endnu.

Læs historien her

14.50:

Alm. Brands nye kassemester er et USB-stik

Anne Mette Barfoed, ny CFO hos Alm. Brand, bliver kaldt for et USB-stik. Bred interesse for forretningsudvikling skal give hende succes i det nye job, som hun tiltrådte i dag.

Læs artiklen her

15.53:

Nordeas forspring på erhvervsområdet forsvundet

EPSI-undersøgelsen viser, at konkurrenterne har indhentet Nordea på erhvervsområdet. Nordea-direktør Anders Jensen mener dog, man skal passe på med at tolke for hårdt på undersøgelsen.

Læs artiklen her

16.44:

Ny regering vil styrke bankkunderne

Reglerne for erstatsningpligt og rådgiving skal kigges igennem, og gebyrer skal være mere synlige. Det fremgår af det nye S-R-SF regeringsgrundlag, der til gengæld som ventet er renset for en ny bankskat. Der vil dog bliver arbejdet for en global transaktionsskat.

Læs artiklen her

18.28:

Handelsbanken: Tror kapitalstyrken spiller ind på kundetilfredsheden

Handelsbanken tager et jumboskridt frem i årets EPSI-undersøgelse på erhvervsområdet. Bankens solide finansielle fundament måske en medvirkende årsag.

Læs artiklen her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også