FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddag

Læste du, at Alm. Brand må smide endnu 200 mio. kr. efter den nødlidende bank? Så du regnskabet for sparekassen, der kører ind- og udlån uden renter? Se de historier, FinansWatch skrev efter middagsnyhedsbrevet i går.

Den finansielle verden bød på spændende historier, efter FinansWatch sene nyhedsbrev gik ud. hvis du gik glip af nogle af dem, har du muligheden for at samle op her:

16.49

DAB: Konkurs påvirker ikke forventninger

En vestjysk byggematador blev tidligere i dag erklæret personlig konkurs med en gæld til Danske Andelskassers Bank. Konkursen påvirker dog ikke banken forventninger til årsresultatet.

Læs historien her

16.25

"Goldman Sachs regerer verden"

En uafhængig trader har skabt røre på internettet efter markante udtalelser på BBC. Han bliver svinet til på Facebook, mens andre spekulerer i, om det hele er ét stort svindelnummer.

Læs historien her

16.15

Regnskab: Fremgang for Folkesparekassen

Stadig flere kunder ser fornuft i indskud og udlån uden rente. Folkesparekassen har således fremgang i både ind- og udlån.

Læs historien her

15.06

Alm. Brand skyder 200 mio. i banken

Alm. Brand Bank får en saltvandsindsprøjtning fra moderselskabet i form af 200 mio. kr. i egenkapital.

Læs historien her

14.03

Anders Dam tavs om vækstinitiativer

Jyske Bank-chefen blæste - trods sidste uges store omkostningsbesparelse - også til ny offensiv og selektive opkøb. Men det er uvist hvor Silkeborg-banken vil investere.

Læs historien her

13.04

Byggematador konkurs – skylder 182 mio. til bank

Et falleret byggeprojekt i Varde betyder nu, at entreprenøren Steen Dyrvig bliver erklæret konkurs. Han efterlader en gæld på 182 mio. kr. til Danske Andelskassers Bank.

Læs historien her

13.02

FIH indløser en elvtedel af sit statslån

FIH Erhversbank indløser lige under 4,6 mia. kr. af ca. 50 mia. kr. store statsgaranterede obligationslån. Vi er i en meget stærk likviditetssituation, lyder det fra banken.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs