FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i sidste uge

Læste du, at den svindelanklagede aktiehandler fra UBS undgik sikkerhedsmekanismerne og meldte sig selv? Eller læste du, hvad Finansrådet mener om, at rød bloks bankskat alligvel ikke bliver en lønsumsafgift?

Finansverdenen stod ikke stille, efter FinansWatch' middagsnyhedsbrev gik ud fredag eftermiddag. Læs her, hvad du måske gik glip af fredag eftermiddag på FinansWatch.

16.44

Iransk præsident trukket ind i bankskandale

Mahmoud Ahmadinejad afviser at en hans tætteste rådgivere er tæt forbundet med et 14 mia. stort, Kurt Thorsen-lignende svindelnummer.

Læs historien her

15.28

Aktiehandler afslørede selv milliardtab

Storbanken UBS opdagede ikke, at én ansat tabte knap 11 mia. kr. på uautoriserede handler, som om han kolleger advarerede. Han endte med at melde sig selv.

Læs historien her

14.03

Horwitz: En skat er en skat

Om den foreslåede bankskat fra S og SF er på lønsummen eller overskuddet er fuldstændig ligegyldigt, lyder det fra Finansrådets direktør, Jørgen Horwitz, efter SF i går skabte forvirring om den foreslåede lønsumsafgift.

Læs historien her

13.19

Realkreditforeninger: Boligpakke er som energidrik

Den fremlagte boligpakke fra S-SF er fin på kort sigt, men løser ikke de langsigtede udfordringer, lyder det fra de to realkreditforeninger i Danmark.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs