FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddag

Fik du læst om status på fundingmarkederne? Og interviewet med Colette Brix om hendes ambitioner for lovgivningen de næste fire år for den finansielle sektor, eller det nye interview i serien om eksperterne? Hvis ikke har du her chancen.

16.33

Valgkamp: Nationaliseret dankort og en forfærdelig fejltagelse

Serie - 'De næste fire år': Dankortet skal fremtidssikres, og der skal findes en løsning på bankpakkernes største fejltagelse. Sådan lyder målene for de næste fire år for finanssektoren og politikerne fra DF’s Colette Brix.

Læs artiklen her

15.53

Rohde: Et kolossalt marked

ATP kaster sig ind i kampen om engelske pensionsopsparere. Bliver det en succes, er ATP klar til at se på andre udlandseventyr.

Læs artiklen her

14.25

Stærke banker tøver med at bryde isen på funding-markedet

Danske Markets ser status quo på markedet for seniorgældsudstedelser. De store banker frygter for konsekvenserne, hvis de kikser med en udstedelse.

Læs artiklen her

13.10

Eksperterne: Ingen Vild Med Dans-stjerne

Ny serie på FinansWatch stiller skarpt på bankeksperterne. Dagens ekspert er professor ved CBS og tidligere kandidat for Liberal Alliance, Caspar Rose.

Læs artiklen her

Mere fra FinansWatch

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs