FinansWatch

Omtalebarometer: Danske Bank overhaler Nordea i spalterne

Danske Bank overhalede i juli Nordea som den mest omtale finansvirksomhed i medierne, hvor skybruddet desuden øgede omtalen af forsikringsselskaberne markant. Det fremgår af FinansWatchs omtalebarometer.

Foto: HELLE ARENSBAK, Jyllands-Posten

Da himlen 2. juli åbnede sig og sendte store mængder vand ned i københavnernes kældre, udløste det hektisk aktivitet i landets forsikringsselskaber. Også i presseafdelingerne.

Det har givet sig udslag i juli-udgaven af FinansWatchs omtalebarometer, der udarbejdes i samarbejde med Infomedias analyseafdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs