Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddags

Fik du læst, hvilke syv udfordringer Peter Straarup ser for banksektoren? Og fik du læst, hvilken finansmand der blev kåret til Rising Star af Financial News? Få svaret blandt de historier, du måske gik glip af i går.

Den finansielle sektor sover aldrig, og den står ikke stille, når FinansWatch' middagnyhedsbrev er udsendt. Her kan du se de historier, du måske ikke så i går på FinansWatch.

16.40

Bankdirektør: Rød bankskat kan forringe velfærden

Claus Sejling fra Sparekassen Faaborg peger på, at bankskatten, som S-SF er på vej med, kan føre til problemer for både virksomheder og privatkunder.

Læs historien her

16.21

Straarup: Syv udfordringer for finanssektoren

Bankernes image er én af syv udfordringer, som finanssektoren står over for, mener adm. direktør i Danske Bank, Peter Straarup.

Læs historien her

15.07

Tyve holder nallerne fra netbanken

Det er over et år siden, der har været indbrud i en netbank, der kører på BEC's platform. Sikkerhedstiltag sender de kriminelle uden om de danske netbanker, lyder det fra BEC

Læs historien her

14.18

Fondsbørschef kåret som "rising star"

Financial News har Bjørn Sibbern med på listen over de 40 ”rising stars” i den europæiske industri for finansielle tjenester.

Læs historien her

13.16

Bankdirektører efterlyser værktøjer til "sunde" fusioner

Claus E. Petersen fra Den Jyske Sparekasse foreslår, at staten kommer med en mellemfinansiering, så fusioner kan ske, uden aktionærer og garanter taber alt.

Læs historien her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også