FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i fredags

Fik du læst om PenSams og Industriens Pensions regnskab, om status i striden mellem Nykredit og Moody's, om Danske Banks fundings-status og om Finansforbundets formands ønsker til den kommende statsminister.

17.03

Danske: Vi har snart dækket behovet for i år

Med dagens 3 mia. kr. store SDO-udstedelse nærmer Danske Bank sig så småt målstregen i forhold til at sikre funding-behovet for i år.

Læs historien her

15.45

Regnskab: Negativt afkast i IP

Industriens Pension blev hårdt ramt i første halvår, der gav negativt afkast på 1,5 pct. Skuden er dog allerede vendt, forsikrer pensionskassen.

Læs historien her

13.24

Regnskab: Banken tynger PenSam-halvår

Mens PenSam Liv bidrager positivt til PenSam-koncernens regnskab, er PenSam Bank med til at trække resultatet ned.

Læs historien her

12.13

Nykredit og Moody’s er venner igen

Striden mellem Moody’s og Nykredit endte, da de omdiskuterede lån blev udskilt i et særskilt kapitalcenter. Det kostede ét hak i ratingen, men nu er uenigheden begravet.

Læs historien her

12.08

Forbunds ønske til statsministeren: Erkend sektorens rolle

Den kommende statsminister bør erkende, at den finansielle sektor er en grundlæggende forudsætning for at få gang i hjulene i Danmark igen, lyder ønsket fra Finansforbundets formand, Kent Petersen.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

Mobilepay-fusion vil på "få år" gøre milliontab til fortid

Ledelsen hos Vipps Mobilepay, der gik i luften i starten af denne måned, vil inden for en overskuelig årrække forvandle rødt til sort på bundlinjen efter år med underskud hos hhv. Vipps og Mobilepay. Topchef Rune Garborg forudser, ”at det snart bliver 60-70 pct. af transaktionerne, der betales for.”

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs