FinansWatch

George Soros lukker ned

Milliardæren og storinvestoreren George Soros returnerer midlerne i sin hedgefond til investorerne og vil fremover koncentrere sig om at investere sine egne penge.

Milliardæren George Soros, der er bedst kendt for i 1992 at have tvunget Bank of England ud af det europæiske valutasamarbejde, returnerer nu sin hedgefonds-midler til investorerne. Det skriver Bloomberg News.

Dermed slutter hans karriere i hedgefonde. En karriere, der har varet mere end fyrre år.

Kun egne penge

Soros, som bliver 81 år i næste måned, vil returnere alle midlerne i hans fond til investorerne på nær 1 mia. dollar.

Det siger to mennesker, der er orienteret om sagen til Bloomberg News. Derefter vil Soros' selskab udelukkende fokusere på at administrere og forvalte aktiver udelukkende for Soros selv og hans familie.

Soros tjente i 1992 1 mia. dollar på at vædde på, at Bank of England ville blive tvunget til at devaluere pundet. Han vandt.

RITZAU FINANS

Mere fra FinansWatch

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Krav om vatpinde og vaccineskud breder sig i finanssektoren

En række finansvirksomheder har i denne uge indført krav om coronapas for medarbejderne, og flere har oprettet egne testcentre for at sikre tryghed på arbejdspladsen. Ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i FA, giver det rigtig god mening med krav om coronapas og test.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs