Pengemanden, der gik køkkenvejen

I mange år handlede det mest om penge for Søren Jessen, der gjorde karriere i den internationale finansverden, hvor kun bundlinjen tæller. Han fik nok af det rå miljø, tog sine bonusmillioner og slog sig ned som restauratør i London.
AF JETTE MEIER CARLSEN

Søren Jessen kan stadig huske lettelsen, da han for sidste gang gik ud af døren fra Goldman Sachs i London, en af verdens største banker. Han havde fået nok af det iskolde arbejdsklima, hvor penge er Gud og ”dog eat dog”, som de siger i den internationale finanssektor. Han ville have et andet liv. Med andre værdier og mere frihed.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også