FinansWatch

Jyske Bank: Hver tiende landmand konkurs

De hårde tider fortsætter blandt bankernes landbrugskunder, lyder det fra Anders Dam.

Jyske Bank forventer, at hver tiende danske landmand må gå fra gården. Banken håber dog, at man har lidt bedre kvalitet blandt sine egne kunder.

Det skriver Landbrugsavisen.

"Vi har omkring 1.700, og hvis det er omkring 10 procent, er det cirka 170, hvis vi er gennemsnittet. Vi håber så, at vi er bedre end gennemsnittet," siger Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, til avisen.

Banken har ifølge avisen sendt ca. 25 landmænd fra gården indtil videre. Og landmændende kan ikke forvente bare at aflevere husnøglen og gå fra gælden, lyder det fra Dam.

"Det med, at man tror, at det hele er væk, bare man går fra gården: Nej, nej. Der bliver et efterspil, og det er også derfor, at det er klogest at begge parter spiller med," siger Anders Dam til Landbrugsavisen.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs