FinansWatch

Spar Lolland-chef: Mere modvind end medvind

Det har været op ad bakke at få de udbudte aktier tegnet for Spar Lolland. Alligevel erklærer bankens topchef sig godt tilfreds med resultatet - med bankkrak, grækere og aktienedtur in mente. Opdateret 12:41.

Investorerne var ikke helt så tændte på Spar Lolland-aktierne, som banken havde håbet. Trods en markant rabat og et nyindkøbt indlånsoverskud, erhvervet med overtagelsen af Eik Bank Danmark, var aktieudvidelsen ret langt fra bankens eget succesparameter.

Men alligevel er man ikke helt i kulkælderen over den manglende interesse. Havde man startet øvelsen i dag, var det nemlig gået noget værre, mener bankens adm. direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs