FinansWatch

Tøjfirma skifter SEB ud med Nordea

IC Companys rykker sin market maker-aftale fra SEB til Nordea

IC Companys har underskrevet en market maker-aftale med Nordea, som fremover kommer til at agere som prisstiller i modekoncernens aktie på fondsbørsen i København. Aftalen med Nordea afløser en tidligere aftale, som IC Companys har haft med SEB Enskilda.

"Vi har set på, hvor den største indsats bliver gjort for vores aktie, og der har vi vurderet, at det også er dem, som skal have aftalen. Derudover ønskede vi en mere omfattende aftale, siger Thomas Rohold, IR-chef hos IC Companys," til Ritzau Finans.

Han forklarer, at SEB Enskilda kun var forpligtet til at stille købs- og salgspriser i aktien med et spread på 2 pct. og at prisen skulle stilles for minimum 100 aktier. Den nye aftale forpligter Nordea til et spread på 1 pct. og at priserne stilles på minimum 1000 aktier.

"Vi vil gerne øge vores akties likviditet, som vi på nuværende tidspunkt ikke er helt tilfredse med. Vi håber, at den nye market maker-aftale med Nordea vil være med til at understøtte likviditeten, til fordel for vores aktionærer," siger Thomas Rohold.

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs