FinansWatch

Finanstilsynet og Nationalbanken i nyt samarbejde

En fælles teknisk platform skal gøre det lettere for finansvirksomhederne at indberette oplysninger til de to institutioner.

Et nyt teknisk samarbejde mellem Finanstilsynet og Nationalbanken betyder, at de oplysninger de to institutioner har brug for fremover vil blive indsamlet på samme tekniske platform – nemlig en udbygget version af Nationalbankens nuværende platform.

”Mange institutioner i den finansielle sektor foretager jo indberetninger til både Finanstilsynet og Nationalbanken. Med samarbejdet vil institutionerne fremover kunne benytte den samme tekniske platform til begge institutioner. Det vil gøre arbejdet lettere for dem. Samarbejdet giver også et godt grundlag for hen ad vejen at se på, om der er områder, hvor vi kan koordinere vores indberetningskrav bedre,” siger Nils Bernstein ifølge en pressemeddelelse. I samme meddelelse er finanstilsynets direktør Ulrik Nødgaard citeret for følgende:

”Beslutningen om en fælles teknisk platform er en fortsættelse af det styrkede samarbejde, som vi har opbygget i løbet af de senere år. Samarbejdet om indberetninger vil både være til gavn for de finansielle virksomheder og for de to institutioner.”

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs