FinansWatch

Storbank sælger Katy og Kylie

Citigroup har sat pladeselskabet EMI - der blandt andet har Coldplay, Beatles, Lily Allen og Katy Perry i stalden - til salg. Prisen? 25 milliarder kr.

Storbanken Citigroup har sat det pladegiganten EMI til salg, en manøvre, der forventes at indbringe banken mere end 3 mia. pund, svarende til mere end 25 mia. kr.

Det skriver en stribe udenlandske medier.

Salgskiltet bliver hængt om halsen på EMI umiddelbart efter det 2 mia. pund (lige under 17 mia. kr.) store salg af konkurrenten Warner Music.

Kontant milliardær

Warner blev solgt kontant til den russiske milliardær Len Blavatnik, der også forventes at være helt fremme i feltet af købere når det kommer til EMI.

Den tyske mediekæmpe Bertelsmann regnes dog også blandt de umiddelbare favoritter, ifølge The Guardian formentlig i et samarbejde med Sony.

EMI er pladeselskab for kunstere som Kylie Minogue, Coldplay, Beatles, Lily Allen og Katy Perry.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs