FinansWatch

Norsk rigmand vil malke Handelsbanken

Den norske rigmand Fred Ingebrigtsen har sammen med sin kone lagt sag an mod Handelsbanken. Sagen bunder i rigmandens påstand om at Handelsbanken har givet uagtsom rådgivning. Søgsmålet lød oprindeligt på mere end 400 millioner norske kroner, men nu er et forlig formentlig på vej.

Foto: THOMAS C. K. PRISKORN

Fred Ingebrigtsen har længe været en kendt person i norsk erhvervsliv. Først og fremmest fik han sit professionelle gennembrud, da han var en af personerne bag kapitalforvalterselskabet Acta, der også er aktive i Danmark. Sidenhen har han været involveret i en uheldig sag om ulovlig ageren i forbindelse med værdipapirshandel, men nu indtager han altså rollen som anklager.

Nu er det Handelsbanken der er på anklagebænken – og søgsmålet lød indledningsvist på 424 mio. norske kroner, men nu arbejdes der på et forlig. Det skriver den norske avis Dagens Næringsliv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs