FinansWatch

Bankdirektører slår sig på fusions-manøvre

Børsen skrev i går, at udenlandske milliardlån bremser konsolideringen i banksektoren. Fusions-rådgiver peger på en lang række af udfordringer, der kan give knubs i en fusions-proces.

Der er aldrig rigtig kommet fart i konsolideringen i den danske banksektor. En lang række eksperter, bankdirektører, primært fra de store banker, og rådgivere har spået, at det fragmenterede danske banklandskab vil have et noget anderledes udseende i løbet af nogle få år.

Men kun blødende lånebøger har hidtil sat skub i processen, hvor usunde banker har været tvunget ind under nyt ejerskab. Senest er den tilsyneladende frivillige fusion mellem Sparekassen Faaborg og Svendborg Sparekasse faldet til jorden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs