FinansWatch

Google vil revolutionere betalingssystemer

Ved et event der afholdes i dag ventes det, at Google vil præsentere sit bud på et betalingssystem via mobiltelefoner.

Torsdag ventes at blive dagen hvor Google offentliggør nærmere detaljer om sit nye betalingssystem, Google Wallet, til selskabets egen Android-software. Det skriver Wall Street Journal.

Flere funktioner

Udover at foretage betalinger, så vil det nye Google-produkt også gøre brugerne i stand til at benytte andre funktioner. Blandt andet vil det blive muligt at indløse diverse kuponer via sin telefon og derudover vil tilbagevendende kunder også være i stand til at indsamle såkaldte ’loyalty points’.

Rent praktisk vil betalinger foregå ved at man bevæger sin telefon hen foran en sensor der typisk vil være placeret ved kassen i den forretning man befinder sig i.

Starter i New York

Betalingssystemet får sin ilddåb i Det Store Æble og ventes derefter at blive implementeret i San Francisco. Til at begynde med vil det være muligt at benytte systemet i blandt andet Macy’s og fastfood-kæden Subway.

Google har ikke kommenteret på sagen, men Wall Street Journal har allerede ved tidligere lejlighed skrevet om søgemaskinegigantens samarbejde med blandt andet Citigroup og MasterCard i forbindelse med finansielle ydelser.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs