FinansWatch

Maj Invest endnu ikke døbt

Investeringsforeningen LD Invest ville på en ekstraordinær generalforsamling i dag vedtage at ændre foreningens navn til Maj Invest, men der var ikke nok fremmødte til at vedtage navneændringen.

Det kræver en ekstra ordinær generalforsamling for LD Invest at komme til at hedde Maj Invest.

På en ekstraordinær generalforsamling i LD Invest, der blev afholdt i dag, skulle investeringsforeningen ellers have vedtaget navneskiftet.

Men der var ikke nok medlemmer repræsenteret til, at beslutningen kunne vedtages. Det skriver investeringsforeningen i en meddelelse.

”Forslaget blev vedtaget, men da der ikke var den nødvendige medlemskapital repræsenteret til, at beslutningen har endelig virkning, skal det fremlægges på en ekstraordinær generalforsamling, hvortil der snarest bliver indkaldt”.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs