FinansWatch

IT-udgifter til valutahandel på himmelflugt

Intens konkurrence betyder, at IT-udgifterne for både købere og sælgere på valutamarkedet er på himmelflugt. Et amerikansk konsulentfirma forventer en stigning på næsten 50 pct. inden 2013.

I starten af maj udsendte det amerikanske konsulentfirma Celent en rapport om IT-udgifterne for aktører i valutahandelsbranchen. Og tendensen er klar, udgifterne er steget i tidligere år og fremover ventes det at gå samme vej.

Fra 2009 til 2010 steg de samlede udgifter fra 1,1 mia. dollar til 1,2 mia. dollar og frem mod 2013 venter Celent en stigning på yderligere 48,6 pct., således at branchens samlede udgifter til IT vil lande på 1,8 mia. dollar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs