FinansWatch

Regnskab: Pænt overskud i ATP

ATP opnåede et overskud på 3,8 mia. kr. i årets første kvartal. Direktør Lars Rohde kategoriserer resultatet som værende tilfredsstillende.

”Resultatet for første kvartal er tilfredsstillende. I en tid med store udsving på de finansielle markeder, ser vi, at risikospredningsstrategien er hensigtsmæssig. Denne gang trækker især vores inflationssikre investeringer og stigende oliepris resultatet op,” siger direktør i ATP, Lars Rohde, i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

Også det markedsmæssige afkast af investeringsporteføljen i ATP udviklede sig positivt i løbet af årets første tre måneder. Her blev afkastet på 6,7 mia. kr. før skat, svarende til 1,7 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs