FinansWatch

Finansiel Stabilitet-nej fører til formands-exit

Ejendomsselskabet Schaumann Properties fik en afvisning fra statslige Finansiel Stabilitet på en restruktureringsplan, og det har fået formand Hans Chr. Steglich-Petersen til at trække sig per dags dato.

For mand i ejendomsselskabet Schaumann Properties Hans Chr. Steglich-Petersen trækker sig.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Schaumann Properties erklærer sig overrasket over svaret fra det statslige selskab, idet "øvrige relevante kreditinstitutter har tiltrådt aftale om restrukturering". Den tilbageværende bestyrelse vil kæmpe videre for en restrukturering, og den har konstitueret sig med Allan Andersen som formand frem til den kommende generalforsamling.

"Den tilbageværende bestyrelse vurderer, at der fortsat består muligheder for at få en restrukturering på plads, og at det er bestyrelsens pligt af hensyn til de kreditorer, der ellers risikerer yderligere tab, at forfølge disse muligheder," hedder det i meddelelsen.

Schaumann Properties holder generalforsamling den 26. april.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs