Hackere og eksansat angriber Bank of America

En stribe af emails fra en fyret ansat sendt til en af internettets mest kendte og frygtede hackergrupper beviser ifølge den tidligere ansatte, der har sendt dem til gruppen, at Bank of America ulovligt skjulte information tvangsauktioner

En stribe af emails fra november 2010 beviser ifølge en fyret Bank of America-ansat, at den amerikanske storbank ulovligt har fjernet informationer fra tvangsauktionspapirer.

Den elektroniske brevveksling er kommet frem via den meget omtalte hackergruppe Anonymous, skriver The New York Times. Banken afviser beskyldningerne.

"Vi er sikre på, at hans ekstravagante beskyldning er usande," sagde en talsmand søndag til Reuters

Regnede med Wikileaks

Et af Anonymous-gruppens medlemmer fortæller til The Times Dealbook-side, at han satte en side op specifikt rettet mod Bank of America, da han tidligere på året troede Wikileaks - der ellers ikke har noget at gøre med sagen - ville lække informationer om netop den bank.

Men selv om Wikileaks endnu ikke har lækket noget om Bank of America, gav siden bankofamericasuck.com alligevel pote for hackeren, da den tidligere bankansatte kontaktede ham.

Email-korrespondancen kan downloades her (rar-fil.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også