LD Invest er den hurtigst voksende investeringsforening

Topkarakterer to år i træk fra Morningstar og nye aftaler med distributører har medført en markant vækst i formuen hos investeringsforeningen LD Invest.

Investeringsforeningen LD Invest har oplevet en markant vækst i formuen og antallet af medlemmer. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Siden starten af sidste er foreningens formue mere end fordoblet til 4,6 mia. kr. Samlet set er formuen vokset med yderligere 400 mio. kr. alene i år.

Antallet af medlemmer er steget tilsvarende til 15.400 fra 6700. Fremgangen i medlemstallet er bredt fordelt på de forskellige afdelinger. Men især LD Invest Value, LD Invest Aktier og LD Invest Kontra skiller sig ud.

Hurtigst voksende

Ifølge de seneste tal fra Investeringsforeningsrådet er investeringsforeningen LD Invest dermed den hurtigst voksende i Danmark målt på formuen, der voksede 114 pct. som følge af nye medlemmer og høje afkast.

"Væksten i investeringsforeningen LD Invest er langt større, end vi turde håbe på, da vi i 2009 indledte samarbejdet med en række banker, der i dag tilbyder investeringsbeviser i LD Invest. Dette er sket sideløbende med, at flere danskere har fået øjnene op for investeringsresultaterne," forklarer direktør Henrik Parkhøi fra fondsmæglerselskabet LD Invest, der forvalter foreningens ni fonde.

Blandt de bedste

Investeringsforeningen har været analyseret af Morningstar i to år, og i samtlige 24 måneder har den gennemsnitlige rating været den højeste i Danmark. Seks af foreningens afdelinger har nu topkarakteren 5 stjerner, mens to har 4 stjerner. Kun en enkelt afdeling er endnu ikke bedømt af Morningstar. Flere af afdelingerne har i dag fem års historik. Og LD Invests produkter er blandt de bedste i hver af deres kategorier.

"Høj faglighed og godt købmandskab blandt vores porteføljemanagere er en af forklaringerne. Desuden har vi i fondsmæglerselskabet en tilgang til investering, hvor vi både har blik for de overordnede tendenser i verdensøkonomien samt analyse af de enkelte selskaber," siger administrerende direktør Jeppe Christiansen fra LD Invest.

Året er igen startet stærkere end ventet, og der ventes også fortsat høj vækst i hele 2011, men næppe en yderligere fordobling af formuen.

RB-Børsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også