FinansWatch

Undskyld, undskyld, undskyld...

Nu må de mange bebrejdelser for finanskrisen høre op, siger Bob Diamond fra Barclays Bank. Men hvor slemt har det været? Sådan kunne en tænkt dag i en angrende bankmands liv se ud.

Jeg står op kl. 6, og mit sengetøj i egyptisk bomuld er drivvådt af sved efter endnu en urolig nat, hvor jeg har drømt om de menige medarbejdere, som vi var nødt til at afskedige. Det var herlige mennesker. Jeg vil aldrig glemme Dave... eller var det Dan, han hed? Jeg tager et brusebad og klæder mig hurtigt på, da jeg glædesløst har valgt et af de skræddersyede jakkesæt i min walk-in-garderobe.

Så går jeg nedenunder for at tjekke email fra mine fortvivlede kolleger rundt om i verden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs