Finansforbundet træt af Børsting

Formand for Finansforbundet, Kent Petersen, er træt af at blive sammenlignet med LO. LO og Finansforbundet er uenige om flere aktuelle sager, lyder det fra Kent Petersen.

Fagbevægelsen er mere end LO.

Det understreger Finansforbundets formand Kent Petersen, der kalder det et stort problem, at det ikke er den samlede fagbevægelse, der er inviteret med i Regeringens Vækstforum.

For i modsætning til LO er Finansforbundet ikke afvisende for at ændre på efterlønnen.

”Vores holdning er, at det er helt nødvendigt at kigge på en samlet reform af arbejdsmarkedet, hvis Danmark skal bevare et velfærdssamfund fremover, og alt er i princippet til debat. Derfor er det blandt andet et stort problem, at det ikke er den samlede fagbevægelse, der inviteres med i for eksempel Regeringens Vækstforum,” siger formand for Finansforbundet Kent Pedersen i en meddelelse.

Klar til efterlønsdebat

Finansforbundets hovedorganisation er FTF, som repræsenterer 450.000 medlemmer. Derudover repræsenterer AC 200.000 medarbejdere.

"Jeg tror, at de andre hovedorganisationers 650.000 medlemmer på linje med mig godt kunne tænke sig, at LO undlader at fremstille sig selv som talerør for den samlede fagbevægelse, og at medierne anlægger en mere nuanceret tilgang til fagbevægelsen," siger Kent Petersen.

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også