FinansWatch

Morgan Stanley-regnskab skuffer analytikere

Regnskabet for Morgan Stanleys fjerde kvartal skuffer analytikere, men aktiekursen forventes alligevel at stige.

Regnskabet for Morgan Stanleys fjerde kvartal skuffer analytikerne, idet finanshusets indtægter fra handel er faldet i forhold til samme periode 2009. Indtægter fra de fortsættende aktiviteter, det vil sige fraregnet det frasolgte China International Capital, landede på 26 cent pr. aktie, hvor der ifølge estimater indsamlet af Bloomberg var ventet 28 cent pr. aktie.

Samlet set var der dog fremgang at spore, idet nettoomsætningen for hele 2010 endte på 31,6 mia. dollar mod 23,4 mia. dollar i 2009. Samtidig steg indtjeningen til 4,5 mia. i 2010 mod 1,3 mia. dollar i 2009. Derfor ventes aktien ifølge Bloomberg da også at åbne 1 pct. højere, når aktiemarkedet åbner senere i dag.

James P. Gorman, President og CEO for Morgan Stanley, var ikke overraskende nogenlunde fortrøstningsfuld i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

"På trods af dette års udfordrende markeder, leverede vi stærke resultater i Investment Banking, og vi styrkede vores førerposition inden for fusioner og opkøb, global Equity og IPO. Der er dog stadig mere, der skal gøres for at øge væksten i indtægter og markedsandel."

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs