FinansWatch

Møns Bank: Ingen landbrugsproblemer her

Man skal nok kigge over mod Vestjylland, hvis man skal finde banker med alvorlige landbrugskundeproblemer. I Møns Bank er man i hvert fald godt tilfredse med sine landmænd, lyder meldingen fra adm. direktør Flemming Jensen

Et stille regnskab og ingen uro omkring de meget omtalte landbrugskunder - i hvert fald i hans del af landet. Sådan beskriver adm. direktør i Møns Bank, Flemming Jensen, årets første tre måneder.

”Vi har stort set ens basisindtjening i forhold til sidste år – den største forskel er kursregulering, hvor Amagerbanken rammer os via vores Kalvebod Brygge-obligationer. Så det er et stabilt resultat, et regnskab, jeg nok vil kalde udramatisk.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs