FinansWatch

Regnskab: Storebrand har stor fremgang

Det norske selskab Storebrand leverer fremgang på næsten alle forretningsområder i årets første kvartal. Resultatet før skat er fordoblet i forhold til samme periode sidste år.

Resultatet før skat landede på 414 mio. norske kr., hvilket er markant bedre end de 181 mio. norske kr. som udgjorde resultatet før skat i første kvartal af 2010.

Afdelingerne for asset management, bank- og forsikringsaktiviteter gav alle positive bidrag til udviklingen i Storebrand og forbedrede sig markant.

Sverige ser godt ud

Ligeledes var aktiviteterne i den svenske del af forretningen en af de primære faktorer til det gode årsresultat. Den svenske pensions- og forsikringsvirksomhed, SPP, leverede således 281 mio. norske kr. til kvartalsregnskabet.

”Kvartalsregnskabet var karakteriseret af god værdiskabelse, samt forventede effekter af forskellige tiltag som er blevet implementeret. Resultatudviklingen i den svenske del af foretagendet er desuden betydelig,” udtalte CEO Idar Kreutzer i forbindelse med offentliggørelsen onsdag morgen.

Skal der lidt malurt i bægeret, så kan man vende blikket mod Storebrands livsforsikringer. Her endte kvartalsopgørelsen på 139 mio. norske kr., sammenholdt med 153 mio. norske kr. året før.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs