FinansWatch

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år blandt andet støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Ringridning er oprindelig en ridderturnering fra middelalderen, hvor ringridning var en populær underholdning for de europæiske konge- og fyrstedømmer. | Foto: /ritzau/Tim Kildeborg Jensen

Den sønderjyske "nationalsport" ringridning lever i bedste velgående i myriader af store og små byer samt i de mindste samfund takket være støtte fra blandt andet Sønderjysk Forsikring.

Hvert år bidrager det regionale forsikringsselskab til, at ringriderforeninger rundt i Sønderjylland kan afholde de traditionsrige ringridningsfester. De byder på alt fra rytteroptog gennem byen til selve ringridningen og til ringriderfrokoster, som alle ringriderforeninger med respekt for sig selv arrangerer i forbindelse med årets festligste begivenhed i området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs