FinansWatch

Spar Nord ser potentiale i samarbejde med nye fintechselskaber

Nye banktjenester fra fintechselskaber kan åbne op for bredere rådgivning til private kunder i fremtiden, skriver Finans. Hos Spar Nord ser man muligheden for samarbejdet med fintechselskaberne som "en revolution."

Foto: /ritzau/AP/Shizuo Kambayashi

Nye finansielle tjenester fra fintechselskaber kan bane vej for langt bredere personlig rådgivning til brugerne i fremtiden, skriver Finans.

Finansielle løsninger fra fintech-selskaber som Tink, Mint samt danske Spiir og Subhub kan tilbyde ydelser som at fortælle, hvor de billigste boliglån kan findes samt at holde øje med det månedlige forbrug i modsætning til banken, der ifølge Finans holder sig til, om der er overtræk på kontoen, eller at kunden kan overveje ekstra pensionsbetaling.

Hos Spar Nord Bank ser man potentiale i at samarbejde med disse selskaber. Banken har investeret i flere fintechvirksomheder, skriver Finans.

"Vi ser muligheden for at samarbejde med de nye fintechselskaber som en revolution for en mellemstor bank som vores. Vi vil kunne tilbyde kunderne bedre produkter og tilpassede løsninger," siger Ole Madsen, direktør for kommunikation og forretningsudvikling i Spar Nord, til Finans.

De nye finansielle tjenester skal godkendes af Finanstilsynet.

Forsinkede EU-regler kan bremse dansk udvikling af nye finanstjenester 

Investorer sætter millioner i dansk aktieplatform

Fintech-virksomheder lykkes efter leg i britisk "sandkasse" 

Mere fra FinansWatch

Fusionsdebutant vil søge råd og hjælp hos venner

En opringning fra den kommede partner satte Middelfart Sparekasses topchef, Martin Baltser, på sporet af en fusion med Folkesparekassen. Det vil dog være den første af slagsen i Middelfart, og sparekassedirektøren håber derfor på råd og vejledning fra i den henseende mere erfarne venner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs