FinansWatch

Simon Kollerup "er åben" for privatkonti i Nationalbanken

Erhvervsministeren fortæller, at han er åben for alle gode forslag til, hvordan man kan holde bankerne fra at sænke grænsen for negative renter på indlån yderligere. Det gælder også Ældre Sagens forslag om at oprette indlånskonti i Nationalbanken, der dog ikke mener, at det er en god idé.

Simon Kollerup (S) er erhvervsminister. | Foto: Erhvervsministeriet / PR

Hvis bankerne fortsætter med at sænke grænsen for, hvornår privatkunder skal betale negative renter af indlån, vil erhvervsminister Simon Kollerup (S) indkalde til drøftelser om, hvad man politisk kan gøre for at stoppe udviklingen. Ifølge et svar, han har givet til Berlingske, er han åben for at drøfte alt - også muligheden for konti til private i Nationalbanken.

"Jeg er åben for alle gode forslag, hvis udviklingen i de negative renter fortsætter," siger han i en skriftlig kommentar til avisen, hvor han er blevet spurgt til blandt andet Ældre Sagens forslag om at oprette konti til private i Nationalbanken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Danskernes tilfredshed med bankerne daler

Kundernes tilfredshed med bankerne falder igen, viser ny tilfredshedsmåling fra analysehuset Epsi Rating Danmark. Banker lever ikke op til kunders ønske til samarbejdsniveau og støtte, siger landechef i Epsi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs