FinansWatch

Ny tilsynsformand er indstillet på at blive upopulær: Hendes våben er en lydhør ledelsesstil

Lydhørhed tilsat arbejdsomhed ganget op med tung faglig ballast har bragt SDU-professor Nina Dietz Legind helt til tops i den akademiske del af finanssektoren. 1. juli blev hun udnævnt til uriasposten som bestyrelsesformand for Finanstilsynet. Et hverv, hun ikke et øjeblik var i tvivl om, er lige noget for hende.  

Nina Dietz Legind | Foto: Brian Karmark/ERH

En times telefonsamtale med Finanstilsynets nyudnævnte formand, Nina Dietz Legind, føles lidt som at have talt med en bekendt, hvor kontakten er gledet ud, men de fælles referencepunkter stadig findes.

Stemmen er lys, sætningerne falder hurtigt og erstattes let af en lille latter. Pauserne bliver brugt til eftertanke, og af og til besvares journalistens spørgsmål med et: "Hvad tænker du selv?"

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs