FinansWatch

Finanstilsynet om Danske Banks forkerte rådgivning: Det er en meget alvorlig sag

Det er en meget alvorlig sag, at et stort antal investeringskunder i Danske Bank har fået forkert rådgivning, lyder det fra Finanstilsynet, der undersøger sagen. Danske Bank solgte investeringsproduktet trods en forventning om, at kundernes afkast efter gebyrer ville være mindre end renten på nul procent på indlånskonti.

Foto: René Schütze

Finanstilsynet har "i nogen tid" været i gang med en undersøgelse af Danske Banks rådgivning af kunder i porteføljeplejeproduktet Flexinvest Fri, der har fået forkert rådgivning, lyder det fra vagthunden i en meddelelse.

"På baggrund af de foreliggende oplysninger er der tale om en meget alvorlig sag. Når borgerne henvender sig i et finansielt institut, skal de kunne have tillid til, at de kun bliver præsenteret for produkter, som er egnede til dem. Det er en grundlæggende forudsætning for et velfungerende finansielt system. Det er klart, at denne sag og sagerne på andre områder de seneste år ikke fremmer tilliden til det finansielle system. Derfor vil vi naturligvis forfølge sagen til bunds," siger Finanstilsynets direktør Jesper Berg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs