FinansWatch

Da ministeren ville redde flekslånet

Lovforslaget skulle redde F1-lånet og sikre realkreditten. Men investorerne blev overset, og forslaget skulle rettes markant tre gange, før det var flyveklar. FinansWatch tager dig med bag kulisserne på forhandlingerne.

Henrik Sass Larsen | Foto: NIELS HOUGAARD

Klokken nærmer sig 17.00, da de begynder at indfinde sig i det store mødelokale i Erhvervs- og Vækstministeriet på Slotsholmen I det indre København. Der er ingen dagsorden, så de fem direktører kan kun gisne om, hvad der skal ske, når ministeren kommer. Mødet er indkaldt dagen før, og selv om flere af dem har prøvet, har de ikke kunnet lokke noget ud af departementet endnu.

Det er lidt usædvanligt at have direktørerne fra landets fem realkreditinstitutter alene i samme rum. Og når det tilmed er i ministeriet, så vidner det om noget vigtigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs