FinansWatch

Lægernes Pensionsbank i samarbejde med Totalkredit

Lægernes Pensionsbank dropper samarbejdet med BRF Kredit og giver i stedet sine 33.000 kunder mulighed for at optage deres realkreditlån gennem Totalkredit-samarbejdet.

Lægernes Pensionsbank er indtrådt i Totalkredit-samarbejdet d. 1. juli 2011 og vil fremover tilbyde deres kunder realkreditlån gennem Totalkredit. Det meddeler Totalkredit i en pressemeddelelse. Samtidig har Lægernes Pensionsbank opsagt samarbejdet med BRF Kredit, bekræfter man hos BRF Kredit.

Totalkredit-fællesskabet rummer 90 lokale og regionale pengeinstitutter. Med samarbejdet får kunderne i Lægernes Pensionsbank mulighed for at få færdigbehandlet deres lån direkte i banken via totalkredits it-system, Xportalen.

”I Lægernes Pensionsbank lægger vi vægt på at yde totalrådgivning og tilbyde produkter, der er blandt de mest fordelagtige på markedet. Derfor passer Totalkredit-konceptet godt til os. Desuden har Totalkredit en meget stærk it-platform, som gør vores rådgivere i stand til med det samme at vise vores kunder, præcis hvad et Totalkredit-lån betyder for deres økonomi. Det er en service, som vi har set frem til at kunne tilbyde vores 33.000 kunder”, siger Bjarne Stech, bankdirektør i Lægernes Pensionsbank, i pressemeddelesen.

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs