Lægernes Pensionsbank i samarbejde med Totalkredit

Lægernes Pensionsbank dropper samarbejdet med BRF Kredit og giver i stedet sine 33.000 kunder mulighed for at optage deres realkreditlån gennem Totalkredit-samarbejdet.

Lægernes Pensionsbank er indtrådt i Totalkredit-samarbejdet d. 1. juli 2011 og vil fremover tilbyde deres kunder realkreditlån gennem Totalkredit. Det meddeler Totalkredit i en pressemeddelelse. Samtidig har Lægernes Pensionsbank opsagt samarbejdet med BRF Kredit, bekræfter man hos BRF Kredit.

Totalkredit-fællesskabet rummer 90 lokale og regionale pengeinstitutter. Med samarbejdet får kunderne i Lægernes Pensionsbank mulighed for at få færdigbehandlet deres lån direkte i banken via totalkredits it-system, Xportalen.

”I Lægernes Pensionsbank lægger vi vægt på at yde totalrådgivning og tilbyde produkter, der er blandt de mest fordelagtige på markedet. Derfor passer Totalkredit-konceptet godt til os. Desuden har Totalkredit en meget stærk it-platform, som gør vores rådgivere i stand til med det samme at vise vores kunder, præcis hvad et Totalkredit-lån betyder for deres økonomi. Det er en service, som vi har set frem til at kunne tilbyde vores 33.000 kunder”, siger Bjarne Stech, bankdirektør i Lægernes Pensionsbank, i pressemeddelesen.

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også