FinansWatch

Boligejerne hårde ved realkreditinstitutterne

Indtægtsgrundlaget for de danske realkreditinstitutter ligger stadig på et ekstremt lavt niveau og fortsætter udviklingen, kan det blive nødvendigt at skære forretningerne yderligere til, forudser Karsten Beltoft, direktør i Realkreditforeningen.

Antallet af lånetilbud fra realkreditinstitutterne til de danske boligejere har ikke været lavere siden branchen begyndte at indsamle data for 15 år siden. Nye tal fra branchen bekræfter, at boligejernes efterspørgsel fortsat ligger helt i bund.

”Det betyder mindre indtjening i institutterne. På kort sigt mister de indtægterne i forbindelse med låneoptagelsen og på længere sigt i form af færre bidragsindtægter,” siger direktør i Realkreditforeningen Karsten Beltoft til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs