FinansWatch

Ny direktør for Realkredit Danmark vil vinde markedsandele

Appetitten og troen er tilstede hos ny topchef for Realkredit Danmark, når det kommer til at vinde andele af realkreditmarkedet. Det seneste år har budt på vækst på 2 pct.

Kamilla Hammerich Skytte tiltrådte som adm. direktør for Realkredit Danmark 1. marts, hvor hun afløste Carsten Nøddebo. | Foto: PR/Realkredit Danmark

Det seneste år er udlånet hos Realkredit Danmark vokset med 2 pct. Det tal må meget gerne bliver højere, hvis det står til Kamilla Hammerich Skytte, der tiltrådte som adm. direktør for realkreditinstituttet 1. marts.

”Vi har haft et godt 2021, hvor vi har haft en god og sund udlånsvækst både på privat og erhverv. Men jeg har da en appetit og en tro på, at vi kan tage en større del af markedet over tid,” siger hun uden at sætte tal på, hvor stor udlånsvækst hun går efter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs