FinansWatch

Fjernafstemning giver fem gange større valgdeltagelse hos kolleger – men Forenet Kredit fastholder fysisk fremmøde

Ejerforeningerne bag Tryg og Velliv, der begge benytter brev- og digital afstemning, har langt højere valgdeltagelse end Forenet Kredit. Men storaktionæren i Nykredit fastholder, at fysisk fremmøde fra sine en million medlemmer er den bedste demokratiske løsning (rettet).

Forenet Kredit har tidligere haft til huse hos Nykredit, men da Nykredit i begyndelsen af 2016 annoncerede planer om en børsnotering, flyttede foreningen ned i den tidligere toldkammerbygning ved siden af Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge. | Foto: PR

(Rettet: Tidligere fremgik det, at Forenet Kredit i forbindelse med valg kunne skrive til Totalkredits kunder via e-boks. Men foreningen kan faktisk nå kunderne både via brev og e-boks, oplyser Forenet Kredit)

Når Tryghedsgruppen afholder valg til repræsentantskabet, har de mere end en million medlemmer fra forsikringsselskaberne Tryg og Alka mulighed for at stemme enten per brev eller elektronisk. Det samme gælder den kun tre et halvt år gamle Velliv Foreningen, hvis medlemmer er kunder i pensionsselskabet Velliv, det tidligere Nordea Liv & Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs