FinansWatch

Nykredit Markets udnævnt hinsidan

Nykredit Market er af det svenske statsgældskontor blevet udnævnt til primary dealer på det svenske obligationsmarked. 

Nykredit Markets, der åbner sin svenske markedsoperation 1. december i år, er af det svenske statsgældskontor, Riksgälden, blevet udnævnt som primary dealer på det svenske obligationsmarked.

Det skriver Nykredit i en pressemeddelelse.

I praksis betyder det, at Nykredit Markets kan handle i det primære marked for svenske statsobligationer, indeksobligationer og skatkammerbeviser.

Nykredit Markets bliver den 8. dealer på det svenske marked, og udnævnelsen er en del af strategien om at positionere sig som et førende nordisk obligationshus, står der i meddelelsen.

Hos Nykredit, der har ansat 15 medarbejdere i den nye operation, er der ikke overraskende tilfredshed at spore.

”Vi er naturligvis særdeles tilfredse med, at det svenske statsgældskontor ikke bare udnævner Nykredit Markets til primary dealer, men også byder os velkommen. Jeg tror, det skyldes, at vi har vilje og ambition om at blive en langsigtet aktør i Sverige, og at vi ikke mindst i kraft af vores nordiske netværk kan yde et vigtigt bidrag,” siger bankdirektør i Nykredit Bank Georg Andersen i meddelelsen.

Mere fra FinansWatch

De grønne bæredygtige fonde er også sorte

I Danmark har 109 ud af de i alt 244 grønne såkaldte artikel 9-fonde placeret kundernes penge i selskaber, der baserer dele af sin forretning på fossil energi eller flyindustrien, skriver Børsen.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs