FinansWatch

BRF: Vi har brug for mere tid

Moody’s har i dag sat BRFkredits obligationer under lup. Der er brug for mere tid til drøftelserne mellem BRF og Moody's, lyder det fra realkreditinstituttet.

Den 1. juli fik BRFkredit et hak i ratingen som obligationsudsteder, og nu er også obligationerne kommet under lup. BRFkredit forhandler i øjeblikket med Moody’s for at undgå en nedgradering, og sådanne forhandlinger tager tid, lyder det fra Anette Rom, afdelingsdirektør i BRFkredit.

”Vi er fortsat i gang med drøftelser i forhold til de kapitalkrav, de stiller, og omkring at flytte rentetilpasningslån over i et særskilt kapitalcenter. Det er nogle af de ting, vi drøfter, og det er ikke færdigafsluttet, så det er derfor, vi er på review foreløbigt,” siger hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs