FinansWatch

Selvransagelse hos BRFkredit

"Vi tog ikke større risici end konkurrenterne," fastslår koncernchefen for BRFkredit, Sven Blomberg, der erkender, at oprydningen efter ejendomsspekulanters hærgen har kostet markedsandele.

BRF-kredit står midt i en hovedrengøring efter de ejendomsspekulanter, der nu i flere år har griset tallene på bundlinjen til i en sådan grad, at de er blevet blodrøde.

»Set i bakspejlet har vi helt klart givet lån til nogle, som vi ikke burde have lånt til,« lyder det fra adm. direktør Sven Blomberg, der dog ikke vil anerkende en påstand om, at BRF har taget større chancer end konkurrenterne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs